5-cio dniowy Kurs Kucharski w Warszawie i Krakowie

Za nami pierwszy cykl 5-cio dniowych szkoleń kucharskich w Warszawie i Krakowie.

 

Podczas pierwszego dnia szkolenia uczestnicy zapoznali się z wiedzą teoretyczną dotyczącą organizacji pracy w kuchni i zasad formalnych obowiązujących w gastronomii.

Następną częścią - już przez pozsotałe dni szkolenia, było zdobycie umiejętności praktycznych w kuchni warsztatowej, w której każdy z uczestników zajął samodzielne stanowisko kuchenne .

Dziękujemy Kursantom za entuzjazm, który towarzyszył im każdego dnia! :)

 

15

paź

2020

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.