Akademia Inspiracji na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie

Sylwia Stachyra, Executive Chef naszej Akademii wystąpiła w nowej dla siebie roli - wykładowcy na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.

Opowiedziała studentom z czego wynika polskie zafacynowanie street foodem i wspólnie z grupą 45 uczestnikó zajęć przygotowała azjatyckie bao. Wykład Sylwii zapoczątkował współpracę Akademii z Uniwersytetem. Jest to kolejna szkoła, z którą mamy przyjemność współpracować i wspólnie inspirować specjalistów gastronomii na samym początku ich kariery zawodowej.

31

maj

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.