Czy próbowaliście już gotowac metodą Sous Vide?

Z nami przekonasz się jak to "działa" ;)

Zapraszamy na warsztat, w trakcie którego poruszone zostaną zagadnienia takie jak właściwe temperatury i czas obróbki termicznej dla określonych produktów kulinarnych oraz konfiguracja i wykorzystanie pakowarki próżniowej. Podczas warsztatu przygotowane zostaną dania lub elementy dań w większości oparte o technikę sous vide.

Motywami przewodnimi warsztatu będą m.in.:
• ryba słodkowodna
• ryba morska
• elementy wołowe (ogon, żebro)
• drób
• warzywa, owoce

Zapraszamy!

04

lut

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.