Czy wiecie, że polska kuchnia ma smak słodko-kwaśny, torty nie muszą być słodkie.....

..... a pierwsza polska książka kucharska powstała już w XVII wieku?

Właśnie tym zaskoczyliśmy uczestników konferencji inaugurującej program Polskie Skarby Kulinarne. Nasz nowy projekt ma zadanie pokazać Polakom, że polska kuchnia to nie tylko kotlet schabowy, pierogi i bigos, ale prawdziwe bogactwo smaków, które warto odkryć na nowo. Zobaczcie fotorelację, w której zdradzamy Wam, co działo się podczas konferencji!

10

kwi

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.