Dziś w Akademii coś dla ŁASUCHÓW!

Warsztat "Desery Restauracyjne - Level 1" Rafała Gajownika.
 

Takie pyszności dziś tworzyliśmy wspólnie z uczestnikami:

  • sernik karmelowy z lodami waniliowymi, kruszonką czekoladowo-pomarańczową z anyżem, śliwkami marynowanymi w tymianku 
  • ciastko z palonego masła z pianą z zielonego groszku, lodami kawowymi 
  • czekolada w trzech odsłonach z sorbetem jogurtowym i bezą malinową 

Dziękujemy za tłumne przybycie i zapraszamy na kolejne warsztaty!

30

sty

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.