Food Pairing bez tajemnic?

Już U NAS!!!


Food Pairing, czyli technika i umiejętność doboru wina do potraw, to coraz bardziej modny nurt w polskiej gastronomii. Idąc z duchem czasu oferujemy warsztat „Food Pairing - Sztuka Doboru Wina do Potraw” skierowany do kelnerów, szefów sali czy managerów, którzy chcą wiedzieć więcej.
Nasz trener  Rafał Borowski to z wykształcenia i z pasji sommelier i gastronom. Specjalista w dziedzinie sztuki kulinarnej. Wielokrotnie szkolący personel restauracji z obsługi kelnerskiej, serwisu, somelierstwa, technik sugestywnej sprzedaży w gastronomii z food paringiem oraz Savoir-Vivre w restauracji. Zaczynał od pracy jako kelner, potem przez lata pracował jako manager kilku warszawskich restauracji.  Był także właścicielem jednej z nich.

29

sty

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.