Gotuję nie Marnuję, czyli Kuchnia Zero Waste

Warsztaty z Janem Kuroniem!

Na  warsztatach dowiesz się jak korzystać z produktów sezonowych i lokalnych, jak w pełni i oszczędnie je wykorzystać i co zrobić z wodą po ryżu. Kreatywne rozwiązania na potrawy, w okresie zimowo-wiosennym, gdy wydaje nam się, że mamy niewielki wybór świeżych owoców i warzyw. Każdemu z nas zdarza się kupić za dużo: wyrzucić, przeszacować potrzeby restauracji. Marnowanie jedzenia oraz ogólnie pojęty konsumpcjonizm to plagi wielkich cywilizacji naszych czasów. Na szczęście coraz częściej pochylamy się nad tym problemem i szukamy rozwiązań, które pozwolą nam jak najmniej marnować, a jak najwięcej wykorzystać. Jeśli chcecie wprowadzić dobre nawyki w swojej restauracji, zapraszamy na warsztaty z ideą Zero Waste.

Niech dobra zmiana rozpocznie się już dziś:)

Zapraszamy.   

27

lut

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.