W biznesie gastronomicznym to pytanie kluczowe :)
Zapraszamy na warsztat "Zarządzanie kosztem w gastronomii", dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.
Trener - Piotr Lorens - to strateg, który zarządzał hotelami, oraz tworzył strategie i monitorował działalność różnych przedsiębiorstw gastronomicznych. Sam jes także właścicielem restobaru o tajemniczej nazwie 8My Kwadrat.
Zapraszamy na warsztat "Zarządzanie kosztem w gastronomii", dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.
Trener - Piotr Lorens - to strateg, który zarządzał hotelami, oraz tworzył strategie i monitorował działalność różnych przedsiębiorstw gastronomicznych. Sam jes także właścicielem restobaru o tajemniczej nazwie 8My Kwadrat.
01
lut
2018