Jak liczyć żeby się nie przeliczyć?

W biznesie gastronomicznym to pytanie kluczowe :)

Zapraszamy na warsztat "Zarządzanie kosztem w gastronomii", dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.

Trener - Piotr Lorens - to strateg, który zarządzał hotelami, oraz tworzył strategie i monitorował działalność różnych przedsiębiorstw gastronomicznych. Sam jes także właścicielem restobaru o tajemniczej nazwie 8My Kwadrat.

Zapraszamy na warsztat "Zarządzanie kosztem w gastronomii", dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.

Trener - Piotr Lorens - to strateg, który zarządzał hotelami, oraz tworzył strategie i monitorował działalność różnych przedsiębiorstw gastronomicznych. Sam jes także właścicielem restobaru o tajemniczej nazwie 8My Kwadrat.

01

lut

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.