Jana Kuronia Potrawy na Święta Bożego Narodzenia

Z jakimi potrawami kojarzą nam się Święta Bożego Narodzenia?

Żur, karp, pierogi i śledzie - to tradycyjne podstawy. Może tym razem ubrać je w połącznia nietypowe, o wyjątkowych smakach?
I tak zrobiliśmy na warsztacie "Jana Kuronia Potrawy na Święta Bożego Narodzenia"! Wspólnie z uczestnikami przygotowaliśmy :
• karpia w sosie polskim szarym
• pierożki z karpiem, żurawiną i rozmarynem...
• zupę rybna Halaszle
• śledzia po kaszubsku
• zakwas buraczany
Bardzo dziękujemy za wspólne aromatyczne inspiracje!

03

gru

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.