Jesteś właścicielem restauracji lub menadżerem?

Chciałbyś poznać podstawy zarządzania kosztami w restauracji lub rozszerzyć wiedzę w tym zakresie?

Nasze warsztaty są własnie dla Ciebie! Początkujących zapraszamy na "Zarządzanie kosztem dla poczatkująych" prowadzone przez Piotra Lorensa!
A może znasz podstawy i chciałbyś poszerzyć swoją wiedzę? W takim wypadku polecamy warsztat Tomasza Habdasa "Liczby na talerzu - zarządzanie finansami lokalu",

Zapraszamy również na pozostałe warsztaty. Do zobaczenia!

30

kwi

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.