Krystian Szymaniewicz w cyklu "Szefowie od Kuchni"

Kwiecień rozpoczęliśmy "Słoneczną Italią na talerzu"

Warsztat kuchni włoskiej rozbudził nasze marzenia o słońcu i lecie. Było niezwykle smacznie i kolorowo. Warsztat poprowadził właściciel i Szef Kuchni w La Famiglia Ristorante & Pizzeria Rzeszów, absolwent ITALIAN CHEF ACADEMY i Scuola Nazionale di Pizza w Rzymie. Były Szef Kuchni „Ristorante Sicilia”, który współpracował z Magdą Gesler podczas Kuchennych Rewolucji innej restauracji w Rzeszowie. Założyciel Akademii Kulinarnej „ Buona Akademia Italiana” w Rzeszowie.

Krystian, bardzo dziękujemy Ci za fantastyczne spotkanie!

01

kwi

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.