NOWOŚĆ!!! „Roślinnie Jemy: Kuchnia Tajska Mai Wirowskiej”

Kuchnia roślinna nie musi być jednokolorowa.

Drugi warsztat z cyklu Roślinnie Jemy to podróż po smakach Tajlandii, prowadzony przez pasjonatkę roślinnego żywienia. Kuchni tajskiej uczyła się w Tajlandii podczas kursu gotowania na lokalnej farmie wśród fanów tej kuchni pełnej egzotycznych aromatów.

Warsztat kulinarny poprzedzi prelekcja na temat: trendów na rynku i rosnącego zainteresowania daniami roślinnymi, sprawdzonych sposobów na komunikację dań roślinnych, przewidziane jest również ćwiczenie na tworzenie pozycji roślinnych w menu.

Serdecznie zapraszamy!

https://www.facebook.com/AkademiaInspiracjiMAKRO/videos/248524892459179/

10

sie

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.