Tomasz Habdas wyjaśnia skomplikowany świat liczb i danych, z którymi na co dzień borykają się właściciele i menadżerowie firm gastronomicznych.
Każdy właściciel czy też menadżer lokalu gastronomicznego powinien znać swoje liczby. Powinien wiedzieć co o jego restauracji mówią cyfry i twarde dane. Taka analiza w oparciu o raporty z działalności firmy, pozwala na bardziej efektywne zarządzanie, trafniejsze wnioski a w efekcie lepsze decyzje rzutujące na funkcjonowanie lokalu. Analiza finansowa nie kończy się na pracy księgowej i wyliczeniu podatków. To bardziej złożony i bardziej szczegółowy proces, ale przy wykorzystaniu odpowiednich narzędzi, staje się czytelny, prosty w zastosowaniu a przede wszystkim niezbędny przy dalszym planowaniu.
Szkolenie dedykowane jest:
- właścicielom restauracji,
- menadżerom,
- osobom chcącym założyć lokal gastronomiczny.
Serdecznie zapraszamy!
25
lut
2019