Ogórki małosolne z lodami miodowymi;)

Można? Można! I jakie smaczne..... ;)

Kolejne warsztaty z cyklu "Szefowie od Kuchni".

Dziś w Akademii intrygujące smaki! Michał Kępiński, podczas autorskiego warsztatu z serii "Szefowie od kuchni", inspirował uczestników potrawami na bazie kiszonek. A w menu:
• chips z fermentowanej kaszy jęczmiennej z majonezem paprykowym i wędzoną słoniną
• sałatka z kraba, świeżych ogórków, kiszonych jabłek i kwiatów bzu
• dorsz z sałatką z sosem kimchi i baji z kiszonej cebuli
• stek z antrykotu wołowego w glazurze piwnej, ziołowym puree ziemniaczanym i sosem z kiszonych g...rzybów.
• lody miodowe z ogórkiem małosolnym, cygaretką z nasionami kopru i olejem lnianym
• trufle czekoladowe z kiszoną dynią i kajmakiem.
Było przepyyyysznie!!!!

20

lut

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.