"Oswajanie" dziczyzny na warsztatach Akademii

przez Wojciecha Harapkiewicza!

Tak oswajaliśmy dziczyznę na warsztatach kulinarnych „Tradycja w Nowoczesnej Odsłonie – Nie dzika dziczyzna wg Wojciecha Harapkiewicza”.
Dziękujemy Trenerowi za dzikie inspiracje, a Wam za przybycie.
Kolejne warsztaty z Wojtkiem Harapkiewiczem już 21 listopada, a tematyką będzie Kuchnia Wege na Zimę.
Serdecznie zapraszamy do zapisów:

https://www.akademia-inspiracji-makro.pl/warsztaty/kuchnia-wege-na-zime-inspiracje-wojciecha-harapkiewicza

18

wrz

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.