Poradnik Safe place to eat

MAKRO Polska we współpracy z radą Ekspertów z branży HoReCa przygotowała specjalny poradnik na temat bezpieczeństwa w lokalach gastronomicznych w Polsce: Bezpieczne miejsce do jedzenia w czasach COVID-19. Sprawdź szczegóły 

W poradniku znajdziecie praktyczne informacje na temat aspektów ekonomicznych, aranżacji sali, procesów i HACCP, współpracy z dostawcami czy bezpieczeństwa pracowników.

Poradnik przygotowany został przez radę Ekspertów, wśród których znaleźli się przedsiębiorcy, znani szefowie kuchni, trenerzy, menadżerowie restauracji, wykładowcy akademiccy i eksperci spośród pracowników MAKRO, w tym nasi Szefowie kuchni - Rafał Zaręba i Tomasz Świerczek
Poradnik znajdziecie na stronach
https://api.makro-dla-gastronomii.pl/…/porady-dla-branzy-ga…

oraz

https://makro-dla-gastronomii.pl/restartgastro

25

maj

2020

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.