RoślinnieJemy: Kuchnia Tajska Mai Wirowskiej


W Akademii udowodniliśmy, że kuchnia roślinna nie musi być jednokolorowa.

Warsztat "RoślinnieJemy: Kuchnia Tajska Mai Wirowskiej " był aromatyczną podróżą po smakach Tajlandii. Maja uczyła się tych smaków w Tajlandii podczas kursu gotowania na lokalnej farmie.
Warsztat kulinarny poprzedziła prelekcja na temat: trendów na rynku i rosnącego zainteresowania daniami roślinnymi, sprawdzonych sposobów na komunikację dań roślinnych. Było smacznie i egzotycznie:)

13

lis

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.