Ryba od głowy do ogona wg. Michela Morana

Za nami inspirujące warsztaty prowadzone przez jurora Master Chef Polska Michela Morana. Zobacz zdjęcia z naszego spotkania!

Warsztaty prowadzone przez Michela wpisywały się w tren i filozofię zero waste. Podczas spotkania Michel pokazał, jak wydobyć pełnię smaku z całych ryb i owoców morza. Uczestnicy warsztatu oprócz zpoaznania się z technikami kulinarnymi z zakresu oprawiania ryb otrzymali i przetestowali pakiet receptur autorstwa Michela.

27

cze

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.