Witamy Sylwię w zespole:)
Karierę w gastronomii rozpoczynała w Wielkiej Brytanii. Pracowała w kilku prestiżowych restauracjach i uzyskała najwyższy kucharski stopień NVQ3. Otworzyła własną restaurację w Bournemouth, którą prowadziła przez dwa lata. Pracowała jako prywatny kucharz na jachtach i w rezydencjach. Uwieńczeniem jej kariery na Wyspach była praca u Gordona Ramseya w Savoy Grill w Londynie. Kulinarne inspiracje zbiera podróżując po świecie i czerpiąc z istoty kuchni danego miejsca, rozmawiając i gotując z rdzennymi mieszkańcami odwiedzanego regionu.
Po powrocie do Polski wygrała 7 edycję programu Top Chef i otworzyła własną firmę, aby swoimi doświadczeniami dzielić się z innymi. Prowadziła szkolenia kulinarne na terenie całej Polski - zarówno dla amatorów jak i profesjonalistów. Obecnie swoją pasją inspiruje w naszej Akademii.
Do głównych zadań Sylwii należeć będzie rozwój oferty szkoleń dla branży gastronomicznej o tematyce wpisującej się w trendy na rynku.
O jakości pracy Sylwii niech powiedzą opinie klientów, przekazywane w ankietach z warsztatów: „Pani Sylwia jest kobietą o nieskończonej wiedzy na temat gotowania, a jej merytoryka pozwala na proste przekazywanie informacji <3”, „Prowadzenie warsztatu 10 na 10J Brawo.”, „Bardzo miła prowadzącaJ dobrze tłumaczy!”.
28
mar
2019