Sylwia Stachyra w Dzienniku Wschodnim

Sylwia Stachyra, Executive Chef Akademii Inspiracji Makro i zwyciężczyni zeszłorocznej edycji Top Chef udzieliła wywiadu Dziennikowi Wschodniemu.

Sylwia, która pochodzi z Lublina opowiedziała Dziennikowi m.in. o swoim dyplomie prawniczym, o nauce i swojej restauracji w Wielkiej Brytanii, przygodzie z Top Chefem i kuchni z Lubelszczyzny. 

Cały wywiad możecie przeczytać tutaj.

28

maj

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.