Szef kuchni Paweł Serafin zaprasza na warsztaty w I kwartale 2019

Czekamy na Ciebie!

Wśród tematów warsztatów kuchennych znane już, aczkolwiek odświeżone, Dania z Wołowiny i Podrobów, Kulinarne Zjednoczenie Polski - Polska Kuchnia Historyczna oraz Gotowanie Sous Vide. W nowościach: Święta Wielkanocne, Kuchnia Polska Regionalna Podkarpacie.

Serdecznie zapraszamy!

 

08

sty

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.