Szkolenie z badania sensorycznego

Nasi szefowie kuchni i pracownicy Makro wzięli udział w warsztatach sensorycznych prowadzonych przez wykładowców SGGW.

My też bierzemy udział w różnorodnych szkoleniach. Tym razem nasza Executive Chef Sylwia Stachyra i Sous Chef Tomasz Kuczkowski wraz pracownikami działow kupieckich i jakości mieli okazję przećwiczyć swoje zmysły pod czujnym okiem wykładowców Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsupcji SGGW. 

27

maj

2019

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.