Tradycja w Nowoczesnej Odsłonie - Nie dzika dziczyzna wg Wojciecha Harapkiewicza.


Dziczyzna wcale nie jest trudna. To najzdrowsze ze wszystkich mięs, na polskich stołach było praktycznie od zawsze. Czas obalić mit o mięsie pachnącym wiatrem. Jest banalnie proste w przygotowaniu, genialnie smakuje. Jest tradycyjne i jest zdrowe. Nowe formy przyrządzania dzika, sarny i jelenia w nowoczesnej odsłonie podania.

Zapraszamy serdecznie!

01

mar

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.