Upalny maj orzeźwiamy mrożonymi i lodowymi kawami!

Dzisiaj uczestnicy "Warsztatów Baristycznych Kawy na Lato" mogli zainspirować się kawami, które nie tylko pobudzają, ale i orzeźwiają!
 

Na warsztatach nasza Trenerka Sylwia Bochowicz przypomniała zasady przygotowania prawidłowego espresso, będącego „sercem” kaw mrożonych i lodowych.
Po powrocie do podstaw daliśmy się ponieść inspiracji i wzbogaciliśmy kawy o lody, syropy, herbatniki, ciasteczka, chałwy, owoce i wiele innych pyszności, tworząc zachwycające letnie smaki .
...Kolejne warsztaty już 21 maja. Zapraszamy!
 

07

maj

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.