W Akademii Inspiracji dziczyzna wcale nie taka dzika!

Warsztat z Wojciechem Harapkiewiczem.

 

O tym, że nowoczesna kuchnia może śmiało korzystać z dóbr jakie ofiaruje nam asortyment dziczyzny, przekonali się uczestnicy warsztatów "Tradycja w Nowoczesnej Odsłonie - Nie dzika dziczyzna wg Wojciecha Harapkiewicza".
Nasz Gość specjalny zaprezentował nowe formy przyrządzania dzika, sarny i jelenia w bardzo ciekawych odsłoniach podania. Przygotowane dania były nie tylko proste w przyrządzaniu oraz również niepowtarzalne w smaku.

Dla osób, którym nie udało się być z nami, mamy bardzo dobrą wiadmość...... 18 września ...odbędą się kolejne warsztaty "Tradycja w Nowoczesnej Odsłonie - Nie dzika dziczyzna wg Wojciecha Harapkiewicza".

 

25

kwi

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.