Warsztat kuchenny Dania z Wołowiny i Podrobów

Nieoczywiste połączenia smaków.

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom uczestników naszych szkoleń przygotowaliśmy warsztat, na którym pokazujemy metody obróbki wstępnej i cieplnej różnych elementów wołowiny oraz podrobów, używając technik tradycyjnych j jak i tych mniej konwencjonalnych. Proponujemy połączenia:

  • serce wołowe / wiśnia
  • ozór cielęcy / jabłko
  • jądra wołowe / pigwa
  • serca kacze / śliwka
  • udziec wołowy / warzywa korzeniowe

Serdecznie zapraszamy!

20

lis

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.