Warsztat Kulinarne Zjednoczenie Polski - Polska kuchnia Historyczna

Oj działo się, działo ;)

Jakże smaczną i aromatyczną była nasza dzisiejsza kulinarna  podróż po smakach polskiej historii!

Uczestnicy, pod okiem trenera wyczarowali: karpia po żydowsku, zupę rybną - ucha, gęś pieczoną z kaszą, gulyas-hus - gulasz wołowy i dawne lody, czyli zefir jabłeczny ze śmietaną.

Było pysznie... Dziękujemy!

13

gru

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.