Warsztaty kuchenne "Wege i Fit"

Dania wegetariańskie czy dania fit stają się daniami niezbędnymi w karcie dań każdej restauracji i wiodą prym aż do jesieni.

Na naszych warsztatach pokazujemy produkty oraz techniki kulinarne kojarzone z kuchnią zdrową, lekką i pozbawioną przetworzonych składników. Bazujemy na sprawdzonych recepturach z kuchni różnych kultur i regionów świata.
Eliminujemy takie produktów jak mięso, ryba czy ser i zastępujemy je składnikami pochodzenia roślinnego, które dzięki swoimi właściwością odgrywają w daniu główną rolę. Zapraszamy!

17

lip

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.