Zapusty Krakowskie z naszymi Szefami Kuchni!

11.02 w Starej Zajezdni przy ul. Wawrzyńca, po raz pierwszy, Miasto Kraków zorganizowało Krakowskie Zapusty – wydarzenie, podczas którego Krakowianie i turyści mogli dowiedzieć się o historii tętniących życiem krakowskich restauracji i cukierni.

 

Przybyli goście mogli również spróbować swych sił we wspólnym przygotowywaniu oraz smażeniu chrustu a także posłuchać ekspertów m.in:

- Ewę Wachowicz , która przedstawiła nowe oblicze gastronomii w Krakowie

- Bartka Kieżuna, który przybliżył gościom karnawałowe potrawy oraz obyczaje z różnych części Europy

- Adama Chrząstowskiego znakomitego szefa kuchni, który pokazał jak przygotować ostatkowe przekąski

Podczas Zapustów blogerzy kulinarni mieli okazję uczestniczyć w Warsztach kulinarnych prowadzonych przez Szefów Kuchni Akademii Inspiracji Makro.

11

lut

2018

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.