Kawa

TRENER SZKOLENIA

Trener

Maciej Pieluch

Od 15 lat pracownik różnych działów związanych z gastronomią w Kompanii Piwowarskiej. Menedżer sprzedaży i Trener gastronomii, odpowiedzialny za podniesienie poziomu jakości serwowanego piwa w lokalach gastronomicznych na terenie całej Polski. Mistrz sztuki serwisowej w obszarze instalacji do rozlewu piwa, autor wielu innowacji w tej dziedzinie.

Kultura Piwna i jej Tajniki

Warsztat skierowany do barmanów i kelnerów rozpoczynających przygodę z gastronomia. Podczas szkolenia uczestnicy dowiadują się o takich aspektach dotyczących piwa jak: jego historia, składniki z jakich piwo się warzy w przystępny sposób  omawiane są sposoby warzenia piwa, jego właściwości jak i podstawowe gatunki występujące obecnie na rynku Podczas szkolenia uczestnicy maja możliwość profesjonalnego i niecodziennego połączenia piwa z przekąskami  oraz profesjonalnej nauki serwowania piwa z nalewaka i butelki. Podczas szkolenia wykorzystujemy najbardziej popularne czeskie marki takie jak Pilsner Urquell oraz Kozel.   Warsztat trwa w godz. 10:00-14:00, Około godz. 12.00 przerwa na lunch

Czas trwania: 4 godz.
Limit uczestników: 8 osób

Termin szkolenia

Terminy szkolenia będą widoczne po zalogowaniu.

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.