Kawa

TRENER SZKOLENIA

Trener

Piotr Nogacki

Posiada rekomendację Wicedyrektora Departamentu Projektów Europejskich Doradztwa Gospodarczego DGA S.A. Na co dzień jest wykładowcą przedmiotów gastronomicznych i barmaństwa w Inowrocławiu. Prowadzi cieszące się dużą popularnością szkolenia w renomowanych hotelach i restauracjach na terenie całej Polski.

Serwis Kelnerski

Warsztaty, na których poruszane są elementy teorii, jak: predyspozycje zawodowe rodzaje serwisów: niemiecki, tzw. talerzowy (amerykański) techniki pracy kelnera w tym min. przygotowanie zastawy stołowej do podawania dań i napojów codzienne prace przygotowawcze takie jak: nakrywanie stołów obrusami - formowanie krawatów, nakrycia w restauracjach hotelowych, nakrycie proste i rozszerzone ogólne Zasady Serwowania kierunki i kolejność obsługi kolejność serwowania dań i napojów   Metody pracy: Scenki symulacyjne, ćwiczenia grupowe, burza mózgów, dyskusja moderowana, prezentacje trenerskie, prezentacje uczestników, sesja pytań i odpowiedzi, wykład. Warsztat trwa w godz. 10:00-14:00

Czas trwania: 6 godz.
Limit uczestników: 15 osób

Termin szkolenia

Terminy szkolenia będą widoczne po zalogowaniu.

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.