Sylwia Bochowicz

Sylwia Bochowicz

Pierwsze kroki stawiała w jednej z warszawskich kawiarni sieciowych, gdzie zdobyła w 2006 roku tytuł wicemistrza baristów. Brała udział w kilku imprezach o randze regionalnej – zarówno jako uczestnik jak i sędzia. Ostatnie lata spędziła jako manager w jednej z warszawskich kawiarni w modnym Centrum Handlowym Złote Tarasy. Obecnie Sylwię można spotkać w sklepie firmowym jednej z warszawskich Palarni Kawy.

Mikołaj Nowak

Mikołaj Nowak

Reprezentant FBA na terenie Polski. Doświadczenie barmańskie zdobył w Polsce i USA. Prowadzi Cocktail System - największą w Polsce firmę organizującą i obsługującą bary na największych wydarzeniach w kraju. Instruktor i międzynarodowy sędzia barmański, pasjonat cocktaili.

Piotr Nogacki

Piotr Nogacki

Posiada rekomendację Wicedyrektora Departamentu Projektów Europejskich Doradztwa Gospodarczego DGA S.A. Na co dzień jest wykładowcą przedmiotów gastronomicznych i barmaństwa w Inowrocławiu. Prowadzi cieszące się dużą popularnością szkolenia w renomowanych hotelach i restauracjach na terenie całej Polski.

Paweł Serafin

Paweł Serafin

Szef Kuchni Akademii Inspiracji MAKRO swoją karierę zawodową rozpoczął w 2004 roku, a doświadczenie zdobywał w Londynie w takich restauracjach jak "Arancia", "Manicomio", "More" i "Zucca". Po powrocie do Polski przez kilka lat pracował jako szef kuchni w warszawskich restauracjach: "Freta 33", "Winny Garaż". "Winny Garaż" został wyróżniony w "Żółtym Przewodniku Gault & Millau 2016".

Maciej Pieluch

Maciej Pieluch

Od 15 lat pracownik różnych działów związanych z gastronomią w Kompanii Piwowarskiej. Menedżer sprzedaży i Trener gastronomii, odpowiedzialny za podniesienie poziomu jakości serwowanego piwa w lokalach gastronomicznych na terenie całej Polski. Mistrz sztuki serwisowej w obszarze instalacji do rozlewu piwa, autor wielu innowacji w tej dziedzinie.

Michał Jarosz

Michał Jarosz

Trener Akademii Inspiracji MAKRO, kwalifikacje zawodowe zdobyte w Anglii "NVQ 1,2,3 Professional Cooking", i Francji "Institude Paul Bocuse". Pracował w hotelach i restauracjach w Liverpoolu, Londynie, Lyonie, Anccy oraz Warszawie. Specjalizuje się w kuchni francuskiej, tradycyjnej oraz nowoczesnej.

Tomasz Noga

Tomasz Noga

Od dwóch lat Kierownik Stoiska Alkohole w hali MAKRO w Warszawie, 10 letni staż jako Specjalista ds. Win oraz Sommelier w Galicyjskiej Szkole Smaku w Krakowie. Odwiedził większość krajów europejskich produkujących wina, gdzie pogłębił wiedzę i zdobył doświadczenie.

Silliker Polska

Silliker Polska

Jest jednym z wiodących dostawców szkoleń i usług edukacyjnych dla branży spożywczej. Bardzo dobrze rozumiemy wyzwania natychmiastowe i długoterminowe. Wykorzystujemy nasze wieloletnie doświadczenie w branży, które dodaje wartości naszym ofertom i dzielimy się wiedzą oraz doświadczeniem zdobytym dzięki współpracy z wiodącymi firmami w celu opracowania efektywnych programów.

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.