Kawa

Gościnność : Budowanie Zespołu w Restauracji - „One Team One Dream”

Gastronomia to praca zespołowa. Umiejętnie zrekrutowany i profesjonalnie zarządzany zespół sali jest w stanie przełożyć się na sukces restauracji.

Na warsztatach:

  • dowiesz się jak budować strukturę stałego zespołu sali i jak nim mądrze zarządzać
  • poznasz i przećwiczysz techniki skutecznego budowania zespołu, motywowania pracowników oraz jak prowadzić efektywne spotkania z pracownikami

Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.

Serdecznie zapraszamy!

 

Czas trwania: 5 godz.

Termin warsztatów

Terminy warsztatów będą widoczne po zalogowaniu.

INNE WARSZTATY, KTÓRE MOGĄ CIĘ ZAINTERESOWAĆ

Zarządzanie Kosztem w Gastronomii dla początkujących.

Warsztat, dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.

Na naszym warsztacie odpowiadamy na wiele pytań, a  najszerzej na kluczowe z nich: Jak liczyć żeby się nie przeliczyć?

Spotkanie dedykowane dla:

• inwestorów
• managerów, którzy planują otwarcie lokalu gastronomicznego lub już zarządzają firmą
• przyszłych managerów
• oraz tych, tych którą ambicją jest wiedzieć więcej o biznesie gastronomicznym
 
Program warsztatu:
  • organizacja wewnętrzna w firmie
  • rodzaje Kosztów
  • food cost & beverage cost
  • optymalizacja Kosztów
  • nadużycia

Zapraszamy do wspólnej dyskusji o tym jak liczyć food cost, analizować wyniki, optymalizować koszty. 

Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.

Serdecznie zapraszamy!

NOWOŚĆ! Aktywna Sprzedaż w Twoim Sklepie

Każdy sklep na rynku działa w konkurencyjnym otoczeniu. Musi dynamicznie dostosowywać się do zmian i rozwijać, aby dotrzymać kroku konkurentom, a co najważniejsze spełniać oczekiwania klientów. Nasz warsztat pomoże sprzedawcom stać się pewnymi siebie ekspertami.

W programie warsztatu:

  • rozpoczęcie rozmowy z klientem
  • analiza potrzeb klienta
  • prezentacja produktu, wiedza o produkcie, wybór pomiędzy produktem dobrej jakości, lepszej jakości, najwyższej jakości – świadomość marży i sprzedaży produktów najwyżej marżowych
  • komunikacja o produktach i promocjach w sklepie
  • sposoby na  zmaksymalizowanie zysków z jednej transakcji, sprzedaż produktów wysokomarżowych oraz komplementarnych
  • trudne pytania klientów i sposoby radzenia sobie z nimi
  • zamknięcie sprzedaży

Warsztat trwa w godz. 10:00-16:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.

Serdecznie zapraszamy!

Marketing Restauracji

Prowadzisz lub planujesz wkrótce otworzyć restaurację? Czy wiesz, jak wiele czynników ma wpływ na wizytę gościa w Twojej restauracji, zanim skusisz go smacznym daniem? Czy potrafisz stworzyć sprytne menu, które zwiększy sprzedaż? Dlaczego istotne jest spersonalizowanie obowiązków z zakresu promocji restauracji? Czy Facebook to tylko niewinna przestrzeń do publikacji przypadkowych wpisów? Ile gałęzi ma słowo marketing? Czy wiesz, jak je wykorzystać by zwiększyć liczbę gości w swojej restauracji?

Odpowiedzi na te pytania oraz mnóstwo praktycznych rozwiązań przygotowaliśmy dla Ciebie podczas warsztatu „Marketing Restauracyjny”prowadzonego przez Annę Dębską – specjalistę z zakresu poprawnej polityki marketingowej restauracji. Dowiedz się czym jest skuteczna promocja i w jaki sposób prowadzić działania marketingowe, aby Twój lokal stał się miejscem pełnym gości.

Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.

Serdecznie zapraszamy!

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.