Redaktor naczelna www.GdzieZjesc.info® - jednego z największych przewodników po dobrych restauracjach w Polsce oraz współwłaściciel agencji AFMedia.pl. Od ponad 13 lat wspiera restauracje w poprawnym funkcjonowaniu, doradza w kwestiach jakości, poprawnej polityki marketingowej, czy relacji w załodze. Jako Audytor Restauracyjny rozwiązuje realne problemy i usprawnia pracę wielu miejsc wymagających poprawy, a jako Krytyk Kulinarny wskazuje miejsca, które jakością i smakiem zasługują na wyróżnienie i polecenie czytelnikom. Prowadzi szkolenia dla właścicieli i managerów restauracji, podczas których aktywnie wspiera ich w rozwiązywaniu napotkanych problemów, wskazuje najnowsze trendy oraz skuteczne rozwiązania zagadnień jakości obsługi, dań oraz sprawnego i skutecznego promowania restauracji. Ceniona specjalistka, często zapraszana do mediów, jako ekspert branży gastronomicznej. Więcej informacji na fanpage Ania Dębska Merytorycznie o Restauracjach
Chcesz samodzielnie zająć się promocją swojej restauracji?
Masz pracownika odpowiedzialnego za marketing lokalu?
Zapraszamy na Warsztat, podczas którego dowiesz się wszystkiego na temat strategii reklamowej Twojej restauracji i jej efektywnego wdrożenia.
W trakcie szkolenia:
- otrzymasz dane rynkowe związane z potrzebami gości, obowiązującymi trendami oraz technikami, które skutecznie wypromują Twoją restaurację.
- dowiesz się, jak wiele czynników ma wpływ na zwiększenie liczby gości i jak je wykorzystać.
- poznasz istotę szkolenia załogi z zakresu marketingu i stworzenia "sprzedażowej" karty dań,
- zobaczysz jak skutecznie prowadzić profil na Facebooku i Instagramie w oparciu o kalendarz promocji
Celem warsztatu jest stworzenie konkretnej listy działań marketingowych, którą będziesz mógł wdrożyć tuż po jego zakończeniu. Dzięki temu dotrzesz do nowych gości i wypromujesz swój lokal. Lista będzie oparta o profil Twojego lokalu oraz gości, na których czekasz. Dzięki temu wyjdziesz z gotowymi rozwiązaniami, które pomogą Ci w skutecznej reklamie restauracji.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Warsztat, dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.
Na naszym warsztacie odpowiadamy na wiele pytań, a najszerzej na kluczowe z nich: Jak liczyć żeby się nie przeliczyć?
Spotkanie dedykowane dla:
Zapraszamy do wspólnej dyskusji o tym jak liczyć food cost, analizować wyniki, optymalizować koszty.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Każdy sklep na rynku działa w konkurencyjnym otoczeniu. Musi dynamicznie dostosowywać się do zmian i rozwijać, aby dotrzymać kroku konkurentom, a co najważniejsze spełniać oczekiwania klientów. Nasz warsztat pomoże sprzedawcom stać się pewnymi siebie ekspertami.
W programie warsztatu:
Warsztat trwa w godz. 10:00-16:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Gastronomia to praca zespołowa. Umiejętnie zrekrutowany i profesjonalnie zarządzany zespół sali jest w stanie przełożyć się na sukces restauracji.
Na warsztatach:
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00.
W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch oraz prezent - książka "Gościnność - sztuka dobrej obsługi w gastronomii" wraz z autografem autorów. Publikacja w 2019 roku otrzymała prestiżową nagrodę Prix de la Littérature Gastronomique przyznaną przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną.
„Gościnność” to pierwsza w Polsce książka w całości poświęcona profesjonalnej obsłudze oraz temu, jak przekłada się ona na sukces w biznesie restauracyjnym. Książka w niecały rok po premierze zapisała się w kanonie obowiązkowych podręczników dotyczących dobrej obsługi. Dziś „Gościnność” to edukacyjny projekt dla usługodawców w branży gastronomicznej, z ponad tysiącem przeszkolonych osób. Celem jest edukowanie nie tylko branży winiarskiej, hotelowej i restauracyjnej, ale wszystkich dla których priorytetem jest jakość obsługi gościa.
Serdecznie zapraszamy!