Pierwsze kroki stawiała w jednej z warszawskich kawiarni sieciowych, gdzie zdobyła w 2006 roku tytuł wicemistrza baristów. Brała udział w kilku imprezach o randze regionalnej – zarówno jako uczestnik jak i sędzia. Ostatnie lata spędziła jako manager w jednej z warszawskich kawiarni w modnym Centrum Handlowym Złote Tarasy. Obecnie Sylwię można spotkać w sklepie firmowym jednej z warszawskich Palarni Kawy.
Kawa to nie tylko ziarna i parzony z nich napój. Kawa to zapach, niepowtarzalny smak i aromat zatrzymanej w biegu chwili. To rozgrzewający napój na ponurą aurę. Chcesz, aby to poczuli Twoi klienci?
Zapraszamy do nas na warsztaty, prowadzone przez Baristkę, która kocha wszystko co z kawą związane, a swoją pracę wykonuje z pasją, którą szczodrze dzieli się z uczestnikami naszych warsztatów.
W programie warsztatu:
Pod okiem pasjonata kawy:
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Terminy warsztatów będą widoczne po zalogowaniu.
Kawa to nie tylko ziarna i parzony z nich napój. Kawa to zapach, niepowtarzalny smak i aromat zatrzymanej w biegu chwili. To miłe słowa i obrazy narysowane na spienionym mleku. Chcesz, aby to poczuli Twoi klienci?
Zapraszamy do nas na warsztaty, prowadzone przez Baristkę, która kocha wszystko co z kawą związane, a swoją pracę wykonuje z pasją, którą szczodrze dzieli się z uczestnikami naszych warsztatów.
W programie warsztatu:
Pod okiem pasjonata kawy:
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Konsumenci przyzwyczaili się, że dobrej kawy mogą napić się na stacji benzynowej. Rosnąca popularność tego napoju i zmieniające się wymagania konsumentów spowodowały, że kąciki z kawą stały się mile widziane również w sklepach spożywczych. Podczas warsztatu dowiesz się jak poprzez wdrożenie Kącika Kawowego Rioba możesz przyciągnąć do sklepu nowych klientów i podnieść swoja marżę, a także jak wyceniać napoje oraz promować je wśród klientów Twojego sklepu.
W programie warsztatu:
Pod okiem pasjonata kawy:
Dla Klientów, którzy kupili lub w ciągu miesiąca od udziału w warsztacie kupią rozwiązanie Kącik Kawowy - zwrot kosztu udziału jednej osoby w szkoleniu w bonach. Aby uzyskać zwrot po udziale w szkoleniu, skontaktuj się ze swoim Doradcą Klienta.
Warsztat trwa w godz. 10:00-14:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Kawa to nie tylko ziarna i parzony z nich napój. Kawa to zapach, niepowtarzalny smak i aromat zatrzymanej w biegu chwili. Chcesz, aby to poczuli Twoi klienci?
Podczas letnich upałów zaserwuj gościom coś podwójnie orzeźwiającego i pobudzającego! Uzupełnij menu o produkty sezonowe w postaci kaw na zimno, mrożonych, shake, smoothies.
Na warsztatach przypomnimy zasady przygotowania prawidłowego espresso, które jest główna bazą pod kawy mrożone i lodowe. Będziemy kawy wzbogacać o lody, syropy, herbatniki, ciasteczka, chałwy, owoce i nie tylko…. A wszystko łączyć, miksować i tworzyć zachwycające letnie smaki.
Zapraszamy na warsztaty, prowadzone przez Baristkę, która kocha wszystko co z kawą związane, a swoją pracę wykonuje z pasją, którą szczodrze dzieli się z uczestnikami.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!