Myślałeś o wejściu w biznes gastronomiczny? Marzyłeś o tym, żeby mieć własną restaurację? Zanim zainwestujesz przygotuj się dobrze do tego przedsięwzięcia po to, aby marzenie nie okazało się jedynie utrapieniem. Zapraszamy na część dotyczącą organizacji pracy kuchni. Poruszymy w nim zarówno temat otworzenia nowego lokalu jak i na co zwrócić uwagę przejmując biznes już działający.
Dzięki naszemu spotkaniu dowiesz się, w jaki sposób stworzyć spójną ofertę, jak wykrywać i eliminować nadużycia oraz jak sprawdzić rentowność karty. Dodatkowo pomożemy Ci przygotować się do sprawnej i efektywnej współpracy z Szefem kuchni i jego załogą.
Warsztat prowadzony będzie przez Szefa kuchni z ponad 20lenim doświadczeniem - Rafała Zarębę.
W programie warsztatu:
Warsztat trwa w godzinach 10-14.
Na godzinę przed rozpoczęciem warsztatu otrzymają Państwo link do wydarzenia na platformie Teams.
Serdecznie zapraszamy!
Na chwilę obecną nie mamy terminów na te warsztaty.
Warsztat, dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.
Na naszym warsztacie odpowiadamy na wiele pytań, a najszerzej na kluczowe z nich: Jak liczyć żeby się nie przeliczyć?
Spotkanie dedykowane dla:
Zapraszamy do wspólnej dyskusji o tym jak liczyć food cost, analizować wyniki, optymalizować koszty.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Każdy sklep na rynku działa w konkurencyjnym otoczeniu. Musi dynamicznie dostosowywać się do zmian i rozwijać, aby dotrzymać kroku konkurentom, a co najważniejsze spełniać oczekiwania klientów. Nasz warsztat pomoże sprzedawcom stać się pewnymi siebie ekspertami.
W programie warsztatu:
Warsztat trwa w godz. 10:00-16:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Chcesz samodzielnie zająć się promocją swojej restauracji?
Masz pracownika odpowiedzialnego za marketing lokalu?
Zapraszamy na Warsztat, podczas którego dowiesz się wszystkiego na temat strategii reklamowej Twojej restauracji i jej efektywnego wdrożenia.
W trakcie szkolenia:
- otrzymasz dane rynkowe związane z potrzebami gości, obowiązującymi trendami oraz technikami, które skutecznie wypromują Twoją restaurację.
- dowiesz się, jak wiele czynników ma wpływ na zwiększenie liczby gości i jak je wykorzystać.
- poznasz istotę szkolenia załogi z zakresu marketingu i stworzenia "sprzedażowej" karty dań,
- zobaczysz jak skutecznie prowadzić profil na Facebooku i Instagramie w oparciu o kalendarz promocji
Celem warsztatu jest stworzenie konkretnej listy działań marketingowych, którą będziesz mógł wdrożyć tuż po jego zakończeniu. Dzięki temu dotrzesz do nowych gości i wypromujesz swój lokal. Lista będzie oparta o profil Twojego lokalu oraz gości, na których czekasz. Dzięki temu wyjdziesz z gotowymi rozwiązaniami, które pomogą Ci w skutecznej reklamie restauracji.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!