Warsztat ONLINE skierowany do właścicieli i managerów lokali gastronomicznych i szefów kuchni, którzy szukają możliwości rozszerzenia oferty serwisu na wynos. W trakcie spotkania omówimy szczegółowo koncepcję oferty „Wigilii na wynos”, czyli zbudowania kompleksowej oferty i portfolio dań sprzedawanych na wcześniejsze zamówienie z myślą o kolacji wigilijnej lub świątecznych posiłkach.
Na warsztacie skupimy się na biznesowym aspekcie tego przedsięwzięcia i pokażemy, jak zoptymalizować całą ofertę zamówień cateringu wigilijnego w taki sposób, aby przebić się ze swoją ofertą, zminimalizować starty produktowe, jak unikać błędów przy planowaniu i zaplanować logistykę.
Dodatkowo, podczas warsztatu porozmawiamy o dodatkowych możliwościach zarobku na świątecznej ofercie, którą daje upselling dodatków oraz pokażemy jak dzięki tej ofercie sezonowej budować długofalowe relacje z klientami.
W programie:
- określanie grupy docelowej z najlepszą szansą na zamówienie
- optymalizacja food cost przy utrzymaniu jakości oferowanych dań
- prawidłowa konstrukcja menu świątecznych dań na zamówienie
- upselling dodatków do głównych pozycji z menu
- właściwa prezentacja oferty
- strategia przyjmowania zamówień
- logistyka oferty zamówień: przechowywanie, pakowanie, formy dostawy lub odbioru
Warsztat ONLINE będzie trwał ok. 3 godz. Wszyscy uczestnicy otrzymają link do warsztatu na 2 godziny przed rozpoczęciem.
Na chwilę obecną nie mamy terminów na te warsztaty.
Warsztat, dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.
Na naszym warsztacie odpowiadamy na wiele pytań, a najszerzej na kluczowe z nich: Jak liczyć żeby się nie przeliczyć?
Spotkanie dedykowane dla:
Zapraszamy do wspólnej dyskusji o tym jak liczyć food cost, analizować wyniki, optymalizować koszty.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Każdy sklep na rynku działa w konkurencyjnym otoczeniu. Musi dynamicznie dostosowywać się do zmian i rozwijać, aby dotrzymać kroku konkurentom, a co najważniejsze spełniać oczekiwania klientów. Nasz warsztat pomoże sprzedawcom stać się pewnymi siebie ekspertami.
W programie warsztatu:
Warsztat trwa w godz. 10:00-16:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Chcesz samodzielnie zająć się promocją swojej restauracji?
Masz pracownika odpowiedzialnego za marketing lokalu?
Zapraszamy na Warsztat, podczas którego dowiesz się wszystkiego na temat strategii reklamowej Twojej restauracji i jej efektywnego wdrożenia.
W trakcie szkolenia:
- otrzymasz dane rynkowe związane z potrzebami gości, obowiązującymi trendami oraz technikami, które skutecznie wypromują Twoją restaurację.
- dowiesz się, jak wiele czynników ma wpływ na zwiększenie liczby gości i jak je wykorzystać.
- poznasz istotę szkolenia załogi z zakresu marketingu i stworzenia "sprzedażowej" karty dań,
- zobaczysz jak skutecznie prowadzić profil na Facebooku i Instagramie w oparciu o kalendarz promocji
Celem warsztatu jest stworzenie konkretnej listy działań marketingowych, którą będziesz mógł wdrożyć tuż po jego zakończeniu. Dzięki temu dotrzesz do nowych gości i wypromujesz swój lokal. Lista będzie oparta o profil Twojego lokalu oraz gości, na których czekasz. Dzięki temu wyjdziesz z gotowymi rozwiązaniami, które pomogą Ci w skutecznej reklamie restauracji.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!