Strateg, który zarządzał hotelami, oraz tworzył strategie i monitorował działalność różnych przedsiębiorstw gastronomicznych. Specjalizuje się w preopeningach i przeprowadzaniu audytów w organizacjach okołorestauracyjnych. Otworzył kilka restauracji, które świetnie prosperują. Jest właścicielem restobaru o tajemniczej nazwie 8My Kwadrat.
Warsztat, dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.
Na naszym warsztacie odpowiadamy na wiele pytań, a najszerzej na kluczowe z nich: Jak liczyć żeby się nie przeliczyć?
Spotkanie dedykowane dla:
Zapraszamy do wspólnej dyskusji o tym jak liczyć food cost, analizować wyniki, optymalizować koszty.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Terminy warsztatów będą widoczne po zalogowaniu.
Każdy sklep na rynku działa w konkurencyjnym otoczeniu. Musi dynamicznie dostosowywać się do zmian i rozwijać, aby dotrzymać kroku konkurentom, a co najważniejsze spełniać oczekiwania klientów. Nasz warsztat pomoże sprzedawcom stać się pewnymi siebie ekspertami.
W programie warsztatu:
Warsztat trwa w godz. 10:00-16:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Prowadzisz lub planujesz wkrótce otworzyć restaurację? Czy wiesz, jak wiele czynników ma wpływ na wizytę gościa w Twojej restauracji, zanim skusisz go smacznym daniem? Czy potrafisz stworzyć sprytne menu, które zwiększy sprzedaż? Dlaczego istotne jest spersonalizowanie obowiązków z zakresu promocji restauracji? Czy Facebook to tylko niewinna przestrzeń do publikacji przypadkowych wpisów? Ile gałęzi ma słowo marketing? Czy wiesz, jak je wykorzystać by zwiększyć liczbę gości w swojej restauracji?
Odpowiedzi na te pytania oraz mnóstwo praktycznych rozwiązań przygotowaliśmy dla Ciebie podczas warsztatu „Marketing Restauracyjny”prowadzonego przez Annę Dębską – specjalistę z zakresu poprawnej polityki marketingowej restauracji. Dowiedz się czym jest skuteczna promocja i w jaki sposób prowadzić działania marketingowe, aby Twój lokal stał się miejscem pełnym gości.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Gastronomia to praca zespołowa. Umiejętnie zrekrutowany i profesjonalnie zarządzany zespół sali jest w stanie przełożyć się na sukces restauracji.
Na warsztatach:
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!